کد خبر:۴۲۴۳۱۲
دهقان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»،

مذاکرات،  روز قدس امسال را متفاوت کرده است

مسئول بسیج دانشگاه پیام نورگفت: اولین جنبه روز قدس امسال شرایط منطقه وتجاوز ظالمانه مسلمان نماهایی که سر در آخور استکبار وصهیونیزم دارند و جنبه دوم آن انجام مذاکرات ایران اسلامی و غرب است.

علی اکبر دهقانی، مسئول بسیج دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در شیراز، پیرامون راهپیمایی روز قدس گفت: مراسم عبادی سیاسی راهپیمایی روز قدس بواسطه شرایط امسال بسیار متفاوت از سال های پیش خواهد بود و ان شاالله مثل همیشه با حضور مسئولانه و تکلیف مدارانه مردم تاثیری متفاوت را هم رقم خواهد زد.


وی با بیان اینکه تفاوت روز قدس امسال را از دو جنبه می توان مطرح کرد، افزود: اولین جنبه آن شرایط منطقه وتجاوز ظالمانه مسلمان نماهایی که سر در آخور استکبار وصهیونیزم دارند و جنبه دوم آن انجام مذاکرات ایران اسلامی و غرب است.


وی با بیان اینکه استکبار علاوه بروحشی گری هایی که در جهان انجام داده است گناهان بزرگتری نیز مرتکب شده است، افزود: اولین گناه آن ها خدشه دار کردن وجهه اسلام در بین مردم جهان و گناه بزرگتر آن ها ایجاد حاشیه امن روانی و رسانه ای برای صهیونیست است.


دهقانی با بیان اینکه هدف استکبار درجهت ایران هراسی است، خاطر نشان کرد: استکبار با ایجاد فضای رسانه ای برای صهیونیست و در گیر کردن ذهن مسلمانان به جنگ های طایفه ای ومذهبی در سدد این است که مبارزه و مقاومت در برابر اشغال و ظلم از اولویت اول مسلمانان خارج شود کنند و وحشی گری های صهیونیست در سرزمین های اشغالی را از سر تیتر خبرها بردارند.


مسئول بسیج دانشگاه پیام نور با اشاره به مذاکرات گفت: این مذاکرات باعث شده است تا دودلی در میان مستضعفین جهان و جبهه مقاومت رخنه کند مبنی بر اینکه انقلاب اسلامی از آرمان های خود کوتاه آمده است، که ان شاالله مردم به عنوان ستون انقلاب با حضور بصیرانه خود خواب آشفته را از سر بعضی ها خواهد پراند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار